Mijn collega schrijfster Ans

Ik heb mijn praktijk in 2000 opgericht na jarenlang voor ministeries te hebben gewerkt. Door de jaren heen ontstond bij mij steeds meer de behoefte om mensen echt te helpen door ze hulp op maat aan te bieden. Praktisch bezig zijn, persoonsgericht, zodat er alle tijd,  moeite  en energie wordt gestopt in de hulpvraag van jou. 

Het toverwoord hierbij is  ‘persoonlijk werken’. Dat geldt voor mijn cli├źnt, maar ook voor mijzelf! Mijn trajecten zijn dus gebaseerd op eerlijkheid, wederzijds vertrouwen, humor (heel belangrijk) en doortastend kunnen zijn. Aangezien iedereen een traject op maat krijgt is het nodig, dat ik flexibel en creatief kan helpen zoeken naar oplossingen.

Trajecten op maat leveren in de regel dus ook oplossingen op maat op. Wat werkt voor jou hoeft dat niet automatisch voor een ander te doen. Dat maakt elk traject tot een unieke ervaring. Ik gebruik in mijn werk naast mijn jarenlange ervaring ook o.a. de volgende technieken: counseling, coaching, principes uit de Transactionele Analyse, Oplossingsgericht Coachen en de RET. 

Mijn praktijk kan voor trajecten zowel door particulieren als ook door bedrijven benaderd worden.

Meer info: www.deblauwedriehoek.nl/